Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkoop Gammaster rondt herschikking portefeuille OPG af

Datum nieuwsfeit: 18-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
OPG Groep N.V.

Verkoop Gammaster rondt herschikking portefeuille OPG af

OPG Groep N.V. heeft overeenstemming bereikt met Isotron Plc (Verenigd Koninkrijk) over de verkoop van haar dochteronderneming Gammaster. De overeengekomen transactieprijs (inclusief over te dragen schulden) bedraagt ¤ 54,8 mln. De voorgenomen transactie vereist de goedkeuring van de aandeelhouders van Isotron. Naar huidige inschatting zal de verkoop medio januari 2002 zijn beslag krijgen, waarbij OPG verwacht een boekwinst van ruim ¤ 17 mln. te realiseren. De Gammaster-bedrijvengroep beschikt over negen installaties voor gamma- en bètadoorstraling in vijf Europese landen, Zuid-Afrika en Thailand. De onderneming houdt zich bezig met het steriliseren ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie