Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 18-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 18-12-2001
Politiebericht district Den Bosch

SIERADEN GESTOLEN (Elshout)

De bewoonster van een woning aan de Kerkstraat in Elshout merkte maandagavond dat er een aantal gouden sieraden uit haar woning verdwenen waren. De vrouw vermoedt dat die zaterdag j.l. zijn gestolen. Zij heeft toen een haar onbekende vrouw in de keuken gehad die haar met een vreemd verhaal enige tijd bezig hield. Kennelijk is er een handlanger van deze vrouw achter haar om de woning binnen-geslopen en heeft de sieraden uit de slaapkamer gestolen.

AUTO IN BRAND (Drunen)

In de Schoolstraat in Drunen heeft maandagavond heeft een personenauto spon-taan vlam gevat. De brandweer moest er aan te pas komen om het vuur te doven. De bestuurder, een 23-jarige Amsterdammer, had in de auto gereden. Hij verklaarde dat de auto was afgeslagen. Toen hij onder de motorkap keek brandde het al be-hoorlijk in het motorcompartiment.

DIEFSTALLEN UIT KLEEDLOKAAL (s-Hertogenbosch)

De politie heeft maandagavond van twee benadeelden aangiften opgenomen van diefstal van goederen uit een kleedlokaal van een sportzaal aan de Weberstraat in s-Hertogenbosch. Tijdens het sporten heeft een onbekende kleding, portemonnees, bankpassen, GSM toestellen, een diskman en persoonlijke bescheiden weggehaald.

BEROOFD (s-Hertogenbosch)

Maandagavond is een 22 jarige man op de Leeghwaterlaan in zijn woonplaats s-Hertogenbosch door drie hem onbekende mannen beroofd van zijn portemonnee. De man werd aangesproken door een van de mannen. Daarna is hij van achteren beetgepakt en naar de grond gewerkt. Vervolgens wordt hem zijn portemonnee af-handig gemaakt. Een poging om zijn GSM afhandig te maken mislukte omdat het slachtoffer aan zijn belagers wist te komen.

BROMFIETSER GEWOND TENGEVOLGE AANRIJDING (s-Hertogenbosch)

Een 45-jarige bromfietser uit Helvoirt raakte dinsdagmorgen gewond toen hij op de kruising van de Graafseweg met de Van Grobbendoncklaan en de Lagelandstraat in s-Hertogenbosch in botsing kwam met een personenauto die werd bestuurd door een 29-jarige inwoner van s-Hertogenbosch. De automobilist stond stil op de Lagelandstraat en trok bij groen verkeerslicht op. Over het fietspad van de kruisende Graafseweg kwam de bromfietser de kruising opgereden met de aanrijding als gevolg. De bromfietser liep een gebroken vinger en een gebroken duim alsmede schaafwonden aan de benen op.

BESTELAUTO GESTOLEN (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is vanaf de Baksvelstraat in s-Hertogenbosch een witte bestelauto, merk Mercedes Vito voorzien van het kentyeken 72-VS-PB gestolen. Het betreft een huurauto van Budget autoverhuur en is als zodanig herkenbaar.

FIETSDIEFSTAL DRIE AANHOUDINGEN - GEEN AANGIFTE

(s-Hertogenbosch) Maandagmiddag heeft de politie op de Citadellaan twee verdachten uit s-Hertogenbosch van 27 en 16 jaar aangehouden. Zij liepen samen met een 17-jarige plaatsgenoot met een op slot staande blauwe damesfiets voorzien van handremmen en twee fietsstoelsteunen over genoemde straat. De 17-jarige verdachte wist te ontkomen maar meldde zich later vrijwillig aan het politiebureau. De oudste verdachte is inverzekering gesteld. Beide andere ver-dachte zijn na verhoor in vrijheid gesteld. Tot nu toe is bij de politie nog geen aangifte gedaan van diefstal van de fiets.Teneinde een succesvolle vervolging van de verdachten te kunnen bewerkstel-ligen is de politie op zoek naar de eigenaresse van de betreffende fiets.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie