Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht regio Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 18-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 18-12-2001
2e Persbericht dinsdag 18 december 2001

Politieberichten

Helmond: Diefstal uit een woning
Tussen zondagavond 22.30 en maandagmorgen 8.30 uur zijn uit een woning aan de Deken van der Hagenstraat een koffiezetapparatuur, een radio-cd combinatie, een draadloze telefoon, elektrische gereedschappen en een sporttas gestolen. Onbekend hoe men de woning binnendrong.

Helmond: Bromfietscontrole
Dinsdagmiddag is op de Marktstraat een bromfietscontrole gehouden. 3 bromfietsers kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de helm.

Helmond: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Dinsdagmiddag om 14.15 uur is op de Markt een 44-jarige man uit Eindhoven aan-gehouden. Hij nam daar uit een winkel een spijkerbroek ter waarde van fl. 79,- weg zonder deze bij de kassa af te rekenen. De man is voor onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Cranendonck: Controle verlichting
Dinsdagmorgen is in de gemeente Cranendonck op diverse locaties een verlichtings-controle gehouden. 7 fietsers kregen een proces-verbaal voor het niet voeren van de juiste verlichting.

Reusel: Snelheidscontrole
Dinsdag tussen 10.15 en 12.05 uur is op de Schoolstraat een snelheidscontrole ge-houden. 6 automobilisten kregen een proces-verbaal. Zij reden sneller dan de toege-stane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 70 km/u. Een automo-bilist kreeg een bon voor het niet dragen van de autogordel.

De Rips: Alcohol
Dinsdagmorgen rond 11.10 uur is op de Burg. Nooijenlaan een 27-jarige automobilist uit Polen gecontroleerd. De man bleek gedronken te hebben. Hij blies 1,25 pro mille. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur opgelegd. Bij onderzoek bleek de auto voorzien te zijn van valse kentekenplaten. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Best: Aanrijding met gewonde
Dinsdagmorgen rond 11.15 uur raakte bij een eenzijdig ongeval op de Molenheide-weg een 37-jarige automobilist uit Uden gewond. Hij reed daar door onbekende oor-zaak in de berm, botste tegen een boom en kwam in de sloot tot stilstand. De man liep daarbij een hoofdwond op. De Udenaar is overgebracht naar het Catharina-ziekenhuis.

Waalre: Diefstal Kerstkalkoenen
Tussen maandagmiddag 17.00 en dinsdagmorgen 10.00 uur zijn van een weiland, door gaas omrasterd, gelegen aan de Heikantstraat twee kalkoenen gestolen. Het gaas van de omheining is opengeknipt

Veldhoven: Controle fietsverlichting
Dinsdagmorgen is op de Julianastraat en de Peter Zuidlaan een verlichtingscontrole gehouden. 25 fietsers kregen een bon voor het niet voeren van de juiste verlichting.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Dinsdagmorgen tussen 8.55 en 10.40 uur is op de Burcht een snelheidscontrole ge-houden. 84 voertuigen zijn gecontroleerd. 33 daarvan reden sneller dan 30 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 57 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie