Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Cuijk

Datum nieuwsfeit: 18-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Cuijk 18-12-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

RIJBEWIJS KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE, Oploo

Maandagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Gemertseweg in Oploo. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden, werden 7 bestuurders bekeurd. De hoogst gemeten snel-heid was 146 km/u. Naast een bekeuring voor deze snelheidsovertreding werd ook het rijbe-wijs van de 32-jarige bestuurder uit Arnhem ingevorderd.

ILLEGAAL STOKEN, Langenboom

Maandagavond is een 49-jarige man uit Langenboom bekeurd. De man was afval aan het stoken, waaronder isolatiemateriaal. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt terzake overtreding van de milieuwetgeving.

BRAND IN GRAANSCHUUR, Wilbertoord

Maandagavond rond 20.15 uur werd een brand gemeld in een graanloods aan de Willems-weg in Wilbertoord. In het drooggedeelte van de loods is waarschijnlijk brand ontstaan bij een kachel. Door de brandweer werd het vuur geblust. Er zijn zover bekend geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen bij de brand.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Velp

Maandagavond is een 42-jarige man uit Velp aangehouden. Hij had na een woordenwisse-ling een 49-jarige plaatsgenoot zodanig mishandeld, dat die zich in een ziekenhuis moest laten behandelen. Hij liep onder andere een hersenschudding op. De 42-jarige man is voor verder onderzoek ingesloten. Nog onbekend is de oorzaak van de woordenwisseling.

VERLICHTINGSCONTROLE, Sambeek

Dinsdagmorgen zijn 6 fietsers bekeurd bij een verlichtingscontrole op de Maasstraat in Sam-beek. In Wanroij op de Molenstraat werden voor hetzelfde feit 8 fietsers bekeurd. De controles maakt deel uit van een reeks verlichtingscontroles die in de wintermaanden worden uitgevoerd. Door de recente wijzigingen in de wetgeving -bromfiets op de rijbaan, rechts gaat voor - is het van nog groter belang, dat de verlichting van fietsers en bromfietsers in orde is.

BROMFIETS GESTOLEN, Katwijk

Maandagavond is vanaf Everdineweerd in Katwijk een blauwe Peugeot Viva City bromfiets gestolen. Het verzekeringsnummer van de bromfiets, die een waarde van ongeveer fl. 2500,- ( 1136,-) heeft, is TWV-923.

INBRAAK AUTO, Boxmeer

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Raetsingel in Boxmeer. De kofferruimte werd opengebroken. Uit de auto werd de autoradio-cdspeler gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie