Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Rijn en Venen

Datum nieuwsfeit: 18-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-12-2001

Politieberichten district Rijn en Venen, 09.40 uur
Rijden onder invloed

WOERDEN Tijdens een controle heeft de politie in de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 december een man aangehouden die te veel had gedronken.

Omstreeks half twee werd de 30-jarige bestuurder uit Emmen gecontroleerd. Na een eerste blaastest bleek dat hij te veel had gedronken. De man werd meegenomen naar het bureau en moest een ademanalyse afleggen. Hieruit bleek dat hij 0,8 promille alcohol in zijn lichaam had.

Met een boete van 410,= en een rijontzegging van twee uur werd hij naar huis gestuurd.

Auto in het water

OUDEWATER Maandagavond kreeg de politie een melding dat er aan de Kromme Haven een auto in het water was gereden.

Ter plaatse trof de politie omstreeks kwart voor tien een 35-jarige vrouw uit Oudewater aan. Haar voertuig lag in het water. De vrouw verklaarde dat zij haar auto op de Kromme Haven had geparkeerd en even boodschappen was gaan doen. Bij terugkomst bleek dat haar auto wat naar voren was gereden waardoor hij in het water terecht kwam. Zij had de auto niet op de handrem gezet.

Grote hoeveelheid trekhaakdoppen

HARMELEN De politie werd maandagmiddag gebeld door en leerkracht van een school aan de Hendriklaan. Verschillende leerlingen hadden een aantal trekhaakdoppen in de bossages bij de school aangetroffen.

Ter plaatse werden door de politie in totaal 43 trekhaakdoppen aangetroffen. Het betrof doppen van verschillende merken autos. Het is de politie nog niet duidelijk waar de doppen vandaan komen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie