Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 18-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 18-12-2001

1e Persbericht dinsdag 18 december 2001

Politieberichten

Eindhoven: Alcohol
Maandagavond om 20.00 uur is op de Geldropseweg een 23-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. De man was daar betrokken bij een aanrijding. Bij controle bleek hij gedronken te hebben. Hij blies 0,80 pro mille. De verdachte is voor onder-zoek overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Verdachte doorrijden na aanrijding aangehouden Maandagavond om 23.05 uur is op de Fransebaan een 41-jarige automobiliste uit Eindhoven aangehouden. Even daarvoor was ze op de Anthony Fokkerweg tegen een geparkeerde auto gereden. Direct na de aanrijding reed de vrouw door zonder haar identiteit bekend te maken. Bij controle bleek zij gedronken te hebben. Zij is voor onderzoek overgebracht naar het politie-bureau. De vrouw blies 2,00 pro mille. Haar rijbewijs is ingevorderd. Tegen ver-dachte is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Verdachte vernieling en bedreiging aangehouden Dinsdagmorgen rond 2.15 uur is in een woning op de Havensingel een 26-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Even daarvoor had hij de huisraad in de woning vernield. Bij zijn aanhouding bedreigde hij de agenten met een vuurwapen. Aan de sommatie van de agenten het wapen neer te leggen voldeed verdachte. Het vuurwapen, een gasdruk pistool, is inbe-slaggenomen. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Maandagavond om 21.40 uur is op het Franz Leharplein een 23-jarige man zonder vaste woon en verblijfplaats aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij eerder die dag op de Vestdijk een voorbijganger met een pistool heeft bedreigd. De getuige waarschuwde de politie en gaf het signalement van de dader. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte woninginbraak aangehouden
Naar aanleiding van een onderzoek is maandagmiddag om 12.30 uur in een woning aan de Edelweisstraat een 33-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak in een woning op de Achterbroek te Someren gepleegd op zondag 2 september 2001. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

Helmond: Aanrijding met gewonden
Maandagavond rond 19.00 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Weth. Ebbenlaan Bakelsedijk een 17-jarige bromfietser en zijn 17-jarige passagier, beiden uit Helmond, gewond. De bromfietser reed daar over de Bakelsedijk naar genoemde kruising. Op de kruising sloeg hij linksaf. Hij verleende daar niet de vrije doorgang aan een 25-jarige automobilist uit Helmond die komende vanuit tegenovergestelde richting rechtdoor reed. De bromfietser klaagde over pijn aan de schouder en knie. Na behandeling in het Elkerliek-ziekenhuis kon hij huiswaarts keren. Zijn passagier raakte gewond aan bovenbeen en hoofd. Hij is overgebracht naar het St. Annaziekenhuis.

Helmond: Verdachte vernieling aangehouden
Maandagavond om 21.15 uur is op de Dokter Ledelstraat een 46-jarige man zonder vaste woon en verblijfplaats aangehouden. De gewaarschuwde politie trof de man daar aan. Hij had daar een voordeurruit van een woning vernield. Verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Deurne: Verdachte geweldpleging aangehouden
Maandagmorgen om 6.15 uur is naar aanleiding van een onderzoek in een woning aan de Peellandsingel een 19-jarige man uit Deurne aangehouden. Hij wordt verdacht van een openlijke geweldpleging in een discotheek te Deurne gepleegd op zondag 23 september jl. Een 18-jarige man uit Deurne raakte daarbij gewond. Hij moest zich onder doktersbehande-ling laten stellen. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

Deurne: Vernieling
Tussen maandagavond 22.00 en dinsdagmorgen 5.10 uur zijn op een fabrieksterrein aan de Voltstraat van vier vrachtautos het dekzeil opengesneden. Er wordt niets vermist.

Nuenen: Snelheidscontrole
Maandag tussen 16.20 en 20.45 uur is op de Europalaan een snelheidscontrole gehouden. 2931 voertuigen zijn gecontroleerd. 152 daarvan reden sneller dan 80 km/u. Zij kregen een proces-verbaal.

Son: Alcohol
Maandagavond rond 19.55 uur is op de Nieuwstraat een 62-jarige automobilist uit Son gecontroleerd. Hij reed daar tegen een voor hem remmende auto, bestuurd door een 38-jarige man uit Eindhoven. De 62-jarige automobilist bleek gedronken te heb-ben. Hij blies 1,25 pro mille. De man kreeg een rijverbod van 6 uur opgelegd. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie