Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kamer van Koophandel verhuist naar de Blaak

Datum nieuwsfeit: 18-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Kamer van Koophandel Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Kamer van Koophandel Rotterdam

Kamer van Koophandel gaat naar de Blaak

KvK kantoor Rotterdam: van Beurs naar Blaak

Met ingang van 18 december is het KvK kantoor in Rotterdam verhuisd van de Beurs - WTC naar een eigen kantoorpand op Blaak 40, direct naast het monument van Zadkine.

"De klant centraal"
In het nieuwe kantoor biedt de kamer in een centrale hal al haar diensten aan volgens het principe "de klant centraal". Direct na binnenkomst wordt u opgevangen door een gastvrouw die u naar de juiste plaats doorverwijst. Heeft u meerdere vragen of zaken te regelen dan blijft u op die plaats en komt een andere kamermedewerker u verder helpen. Rondom de centrale hal zijn gespreksruimten waar u desgewenst in alle privacy uw vragen door kunt nemen met een specialist. Wilt u alleen snel een uittreksel uit het Handelsregister of een wijziging doorgeven, dan is er bij de ingang een snelbalie. Ook voor de exportdocumenten is een speciale balie gemaakt, om de hoek aan de Posthoornstraat. Op die manier kan de KvK u nog sneller en efficiënter van dienst zijn.

Nieuwe Manier van Werken
Met de verhuizing naar dit eigen pand introduceert de kamer ook een andere manier van werken: in het pand is alle informatie via een nieuw computersysteem digitaal toegankelijk. De afgelopen maanden zijn alle papieren dossiers overgezet naar een database die via Pc's en laptops binnen het hele pand toegankelijk is. De kamer stapt ook over op een ander kantoorconcept: iedere medewerker kiest een werkplek naar de activiteit die hij of zij moet verrichten. Zowel directie als alle medewerkers hebben geen eigen kamer meer. Door dit nieuwe kantoorconcept wordt een aanzienlijke ruimtebesparing gerealiseerd. Mede daardoor kunnen wij tegen een marktconforme vergoeding onderdak bieden aan organisaties als Syntens (Innovatiecentrum voor ondernemers) en de Ondernemerswinkel. Zo kunnen ondernemers en ondernemers in spe op één adres zich volledig laten informeren.

Kennis maken?
KvK-bestuur en -directie zijn bijzonder gelukkig met dit eigen pand én deze mogelijkheid om ondernemers in Rotterdam en directe omgeving beter van dienst te zijn. De eerste etage biedt in alle soorten en maten vergaderfaciliteiten, naast een auditorium op de begane grond. In de loop van 2002 laten wij u graag een en ander zien en wij zullen daartoe successievelijk alle ondernemersverenigingen in ons gebied uitnodigen.

Nieuw adres:
Vanaf 18 december is het Rotterdam-kantoor van de Rotterdamse Kamer van Koophandel gevestigd aan Blaak 40. Daarmee verandert ook het postadres: Postbus 450, 3000 AL Rotterdam. Er is ook een nieuw, centraal telefoonnummer: 010-402 77 77. De centrale fax blijft wat het was: 010-414 57 54 evenals het centrale e-mail adres: (post@rotterdam.kvk.nl).

Op Internet blijft www.kvk.nl de toegang tot ons vierde "virtuele" kantoor. Inderdaad, vierde kantoor, want naast het nieuwe kantoor in Rotterdam blijven onze kantoren in respectievelijk Dordrecht aan de Groenmarkt en in Gouda aan de Burg. van Reenensingel gehandhaafd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie