Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oofficiële overhandiging ouderennota in gemeente Leek

Datum nieuwsfeit: 18-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leek
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leek

Persinfo gemeente Leek, 05 dec 2001

afdeling Bestuurszaken en Voorlichting
tel. 0594 - 551569
fax. 0594 - 517512

OFFICIËLE OVERHANDIGING OUDERENNOTA

Op dinsdag 18 december as. vindt de officiële overhandiging plaats van de ouderennota. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis en begint om 16.00 uur. Het eerste exemplaar van de nota wordt dan overhandigd aan Henk Schipper, voorzitter van de commissie Welzijn.

De ouderennota is onder andere dankzij de inbreng van ouderen tot stand gekomen. Er zijn twee themabijeenkomsten geweest, één over wonen en één over welzijn, waar ouderen aan konden geven wat voor hen belangrijk is met betrekking tot deze onderwerpen. Daarnaast heeft in de dorpen Oostwold, Enumatil, Lettelbert en Zevenhuizen het project "Werken aan wensen" plaatsgevonden, waar werd gepraat over oud worden in het eigen dorp.
Op 19 november 2001 is de concept-versie aan de ouderen zelf gepresenteerd.

De nota is voorbereid door de Stuurgroep Ouderen Leek en geschreven door het Provinciaal Ontwikkelingsinstituut voor Zorg en Welzijn (POZW).


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie