Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stadsdeelkantoor Woensel-Noord in Eindhoven viert feest

Datum nieuwsfeit: 18-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 17 december 2001

Vijfde stadsdeelkantoor opent deuren op 18 december

Stadsdeelkantoor Woensel-Noord viert feest

Stadsdeelkantoor Woensel-Noord viert morgen feest ter ere van de opening van het nieuwe kantoor. Stadsdeelkantoor Woensel-Noord is het vijfde stadsdeelkantoor dat zijn deuren gaat openen voor het publiek.

Voor de feestelijke opening op 18 december zijn alle inwoners van Woensel-Noord uitgenodigd. Om 17.30 uur start op het plein aan de Ouverture een spectaculaire laser- en lichtshow. Daarna kunnen de inwoners een kijkje komen nemen in het nieuwe pand. In de publieksruimte staat een WensKerstboom opgesteld, waar inwoners een wens voor Woensel-Noord kunnen ophangen. Uit alle wensen wordt in januari een keuze gemaakt, waarbij de meest originele en uitvoerbare wens wordt gehonoreerd.

Vanaf 2 januari 2002 kunnen de inwoners van Woensel-Noord bij het stadsdeelkantoor aan de Ouverture 85 terecht voor alles wat te maken heeft met woonomgeving en verkeer, bouwen en wonen, sociale zaken en welzijn. Maar ook voor concrete zaken zoals huursubsidie, een kapvergunning, een pas 65 en een uittreksel bevolkingsregister zijn de inwoners bij het stadsdeelkantoor aan het juiste adres. Het aanvragen van een rijbewijs of paspoort kan niet bij het stadsdeelkantoor, dat moet bij het Stadskantoor.

Openingstijden
Het stadsdeelkantoor Woensel-Noord is geopend op maandag van 15.00 tot 19.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur. Telefonisch is het stadsdeelkantoor Woensel-Noord te bereiken op telefoonnummer 238 43 43, op maandag van 09.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 19.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie