Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persconferentie over gemeentelijk grondbeleid in Nieuwspoort

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Hoewel kort dag, het volgende:

Vandaag, op woensdag, 19 december 2001 van 14.00 tot 14.30 uur organiseert de VNG in samenwerking met de Vereniging van Projektontwikkeling Maatschappijen Neprom, de NVB en het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer een persconferentie over het gezamenlijk Akkoord grondprijsbeleid en woningkwaliteit.

Tijdens de persconferentie zullen de heren drs. H.J.J. Lenferink, wethouder van Arnhem, ir. C.E.C. de Reus, voorzitter Neprom en Staatssecretaris Remkes een toelichting geven op de afspraken in dit akkoord over het grondprijsbeleid in relatie tot woningkwaliteit en woningdifferentiatie. Vervolgens ondertekenen de partijen het Akkoord.

Gemeenten hanteren ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie