Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Algemeen Dagblad brengt telefonische versie Wachtlijsthulp

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Consumentenbond
Zoek soortgelijke berichten
Consumentenbond

Drie dagen gratis wachtlijsthulp
18 december 2001

Vanaf woensdag 19 tot en met vrijdag 21 december tussen 11.00 en 16.00 uur brengt het Algemeen Dagblad een telefonische versie van de Wachtlijsthulp.

Op het gratis nummer 0800-1552 krijgen consumenten en verwijzers informatie over de snelste weg naar de kortste wachtlijst. Op een snelle manier kunt u uitvinden in welk ziekenhuis u het snelst geholpen kan worden voor een bepaalde aandoening. U kunt een categorie kiezen, bijvoorbeeld cardiologie, waarop u een lijst krijgt met ziekenhuizen en daarbij de wachttijd in weken voor behandeling.

Het Algemeen Dagblad krijgt de informatie van de ziekenhuizen, maar niet alle ziekenhuizen geven wachtlijstgegevens. Deze komen dan ook niet in de lijst voor.

Al een paar maanden biedt het Algemeen Dagblad op zijn website de Wachtlijsthulp. Bezoekers kunnen in een oogopslag zien in welk ziekenhuis ze het snelst geholpen kunnen worden. De Consumentenbond juicht dit initiatief toe, omdat consumenten hiermee makkelijker kunnen kiezen voor het ziekenhuis met de kortste wachtlijst.

U kunt de Wachtlijsthulp op internet vinden op
www.ad.nl/wachtlijsthulp.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie