Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oplevering nieuwbouw PVE in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Productschappen Vee, Vlees en Eieren

Persbericht 63, 19 december 2001

Oplevering nieuwbouw in Zoetermeer

In Zoetermeer heeft de formele oplevering plaatsgevonden van het nieuwe kantoorgebouw, waar de Productschappen Vee, Vlees en Eieren (PVE), het Productschap Zuivel (PZ) en tal van gelieerde organisaties binnenkort onderdak vinden. De Zoetermeerse wethouder Scheffer (Economische Zaken) heeft daartoe symbolisch een feestelijke verlichting op het nieuwe pand aangestoken.

Voor de PVE is de nieuwe huisvesting in Zoetermeer een afronding van de integratie van het `oude' Productschap Vee en Vlees (PVV) in Rijswijk en het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) in Zeist. In het gebouw, met de naam Bologna, zijn de Productschappen Vee, Vlees en Eieren (PVE) zoals het gezamenlijk secretariaat van beide schappen officeel luidt, voor het eerst volledig samen onder één dak gehuisvest.

Daarnaast gaan de PVE in Zoetermeer (opnieuw) samenwonen met gelieerde organisaties in zoals de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV), het Bureau Nederlandse Vee-export (BNV-e), het Voorlichtingsbureau Vlees (VV), het Bureau Nederlandse Vleeswarenorganisaties (d.i. VNV, VNB en Boved), de Nederlandse Bond van Handelaren in Vee (NBHV) en een deel van het Controle Bureau voor Pluimvee, Eieren en Eiproducten (CPE).

De Productschappen hebben voor een locatie langs de A12 in Zoetermeer gekozen, omdat het enerzijds nog dicht bij `bestuurlijk' Den Haag ligt, maar ook nog uitstekend bereikbaar is voor de `sector' en vertegenwoordigers daarvan.

De feitelijke verhuizing naar Zoetermeer vindt plaats in het komend weekend. Tot die tijd zijn de PVE wellicht minder goed bereikbaar. In het nieuwe jaar zijn de PVE echter beter uitgerust dan ooit.

Nieuwe adresgegevens:

De nieuwe adresgegevens van de PVE zijn per 24 december 2001: Louis Braillelaan 80, Postbus 460, 2700 AL Zoetermeer telefoonnummer (079) 369 7900
algemene fax (079) 368 7987

De mail-adressen blijven (pve@pve.ago.nl) of (communicatie@pve.agro.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie