Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kaarslichtavond gemeente Schiedam

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Schiedam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Schiedam


Kaarslichtavond op 19 december
Op woensdag 19 december om 19.00 uur zal de inmiddels traditionele kaarslichtavond worden georganiseerd op de Grote Markt. Kaarsen achter de ramen en in de handen van het publiek zullen de Grote Markt feestelijk verlichten als de straatlantaarns uitgaan. Hoogtepunt is het officieel ontsteken van de verlichting in de grote kerstboom door burgemeester Scheeres en de directeur van Sandvik Benelux B.V. in Schiedam. Jaarlijks wordt de kerstboom door Sandvik aan de gemeente Schiedam geschonken.
Van 18.30 tot 19.00 uur zal beiaardier Gerard de Waardt kerstliederen ten gehore brengen op het carillon van de Grote Kerk. Van 19.00 tot 19.45 uur zal een kerstsamenzang plaatsvinden met medewerking van een gemengd koor, samengesteld uit Schiedamse koren en muzikaal begeleid door het harmonieorkest van Harpe Davids. De Grote Markt zal van 18.30 tot 20.00 uur worden afgesloten voor het verkeer. Ook zal er tussen die tijdstippen niet kunnen worden geparkeerd. Zolang de voorraad strekt zal door de gemeente Schiedam een gratis kaars aan de bezoekers worden uitgereikt. De aanwezigen wordt aangeraden zeer zorgvuldig met de brandende kaars om te gaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie