Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-12-2001

Politieberichten district Lekstroom, 09.45 uur
Aanrijding letsel

LOPIK- Op dinsdagochtend ontstond er omstreeks half zeven een aanrijding op de M.A Reinaldaweg waarbij een 47-jarige automobilist uit Schoonhoven gewond raakte.

Vermoedelijk wilde de 47-jarige man bij een tankstation keren en zag hierbij een 32-jarige automobilist uit Benschop over het hoofd en een aanrijding volgde. Door de aanrijding kwam de 32-jarige op de verkeerde weghelft terecht en botste op zijn beurt weer tegen een 32-jarige automobilist uit Schoonhoven.Bij de aanrijding raakte de 47-jarige man gewond en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

De autos liepen forse schade op en moesten worden weggesleept. De ochtendspits heeft hinder ondervonden van deze aanrijding omdat deze korte tijd afgesloten is geweest.

Snelheidscontrole

BENSCHOP- Op dinsdagochtend werd er van kwart voor negen tot kwart over elf een snelheidscontrole gehouden op de Provincialeweg N210. In totaal passeerden 1340 automobilisten de controlepost en 76 hiervan reden te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 116 kilometer per uur terwijl hier 80 is toegestaan.

Vrachtwagen in aanrijding met viaduct

HOUTEN- Op dinsdagochtend reed een vrachtauto tegen een viaduct aan gelegen aan De Molen. De 24-jarige chauffeur uit Dodewaard reed met zijn vrachtauto onder een viaduct en zijn kraan, die op de vrachtauto stond, botste tegen het viaduct aan. Door deze aanrijding ontstond er lichte schade aan het viaduct maar de kraan liep grote schade op. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie