Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Rijn en Venen

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-12-2001

Politieberichten district Rijn en Venen, 09.50 uur
Verkeerscontrole

ABCOUDE- Op dinsdagmiddag werd er verkeerstoezicht gehouden in Abcoude en Baambrugge. In totaal kregen 22 automobilisten een bekeuring omdat ze parkeerden zonder parkeerschijf of parkeerden op plaatsen waar dit niet is toegestaan.

Brand op zolderverdieping

MONTFOORT- Op dinsdagmiddag ontstond er brand in een woning gelegen aan de Plaats. Op de zolder van de woning ontstond vermoedelijk door kortsluiting de brand. De brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand. Er raakte niemand gewond maar er ontstond wel aanzienlijke brand/rookschade.

Winkeldief aangehouden

MAARSSEN- Op dinsdagmiddag werd een 38-jarige man uit Maarssen aangehouden na winkeldiefstal. De man verliet een winkel aan de Zwanekamp zonder enkele etenswaren bij de kassa af te rekenen. Winkelpersoneel zag dit en waarschuwde de politie. De man werd aangehouden en kon na verhoor en het in ontvangst nemen van een boete van 250 gulden het bureau weer verlaten. De goederen bleven achter in de winkel.

Veel mis met bromfiets

MAARSSEN- Op dinsdagavond zagen surveillerende agenten een 19-jarige bromfietser uit Maarssen rijden over de Kaatsbaan. Hij werd gecontroleerd en onderzoek aan de bromfiets wees uit dat hier veel mis mee was. Zo had de bromfiets vermoedelijk een vals framenummer, had deze een te groot motorvermogen en was niet voorzien van voor- en achterlicht. De bromfiets werd ingenomen voor een nader onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie