Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie voor allochtone zelforganisaties Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Bron: Gemeente Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amsterdam


Subsidie voor allochtone zelforganisaties

Het college van B&W stemt in met de subsidieverlening van ruim 1 miljoen gulden ( 453.780) aan allochtone zelforganisaties in Amsterdam. Jaarlijks wordt onder de werking van de 'Bijzondere Subsidieverordening' een stelpost verdeeld voor activiteiten van stedelijke allochtone vrijwilligersorganisaties, die de integratie en participatie van hun doelgroepen bevorderen. De organisaties op hun beurt versterken de sociale samenhang in de stad.

De subsidieverordening kent n subsidieronde voor periodieke en twee subsidierondes voor eenmalige subsidies. In deze eerste subsidieronde wordt een bedrag van maximaal 1.122.874 ( 509.538) voor periodieke subsidies en 29.536 gulden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie