Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stor2B tekent distributieovereenkomst met Atempo

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Stor2B tekent distributieovereenkomst met Atempo

Exclusieve verkoop van Time Navigator

Luxemburg, 19 december 2001 Stor2B, de nieuwe Europese storagedistributeur, heeft een distributieovereenkomst getekend met Atempo (het voormalige Quadratec Software). De overeenkomst heeft betrekking op het voornaamste product van Atempo: Time Navigator. Time Navigator is een softwareplatform voor krachtige back-up- en opslagservices. Voor België, Italië, Luxemburg, Portugal en Spanje is een exclusief samenwerkingsverband gesloten. Voor Nederland en Zwitserland is een niet-exclusieve overeenkomst getekend.

Met als basis een geheel nieuw concept voor de storage-markt, richt Stor2B zich op de Europese distributie van bewezen, schaalbare softwareoplossingen die tegemoetkomen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie