Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lexmond-Everdingen vastgesteld door provincie Zuid-Holland

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

19-12-2001

Lexmond-Everdingen vastgesteld

Gedeputeerde Staten (GS) hebben het natuurgebiedsplan Lekuiterwaarden Lexmond-Everdingen vastgesteld. Dit plan beschrijft de gewenste natuurontwikkeling in de uiterwaarden bij Everdingen, Vianen en Lexmond en geeft aan welke subsidies hiervoor beschikbaar zijn. In totaal kan 230 ha. natuurgebied worden gerealiseerd. Het plan is na een inspraakprocedure door GS vastgesteld.

Op het ontwerpplan zijn vier inspraakreacties ontvangen. Naar aanleiding hiervan zijn de opengestelde beheers- en inrichtingssubsidies iets aangepast. Dit houdt verband met de noodzaak om opslag van bos en struweel die bij hoge rivierstanden de goede doorstroming zou kunnen hinderen tegen te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie