Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Klassieke top 100 Aller Tijden bij Classic FM

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SKYRADIO

Klassieke top 100 Aller Tijden bij Classic FM

Elk jaar stellen de luisteraars van Classic FM de Top 100 samen van de mooiste klassieke muziek aller tijden. Op 2e Kerstdag zendt Classic FM deze Klassieke Top 100 Aller Tijden uit en ook dit jaar wordt het weer een uitzending om voor thuis te blijven! We beginnen om 9.00 uur 's morgens met nummer 100 en eindigen 's avonds om 19.00 uur met de nummer 1.

De jaarlijkse uitzending van de Klassieke Top 100 Aller Tijden is steevast het best beluisterde programma van het jaar bij Classic FM. Ieder jaar sturen de luisteraars weer duizenden kaarten en e-mails met hun persoonlijke favorieten, aan de hand waarvan de Top 100 wordt samengesteld. Dit jaar wordt de uitzending gesponsord door Villa Arena, het nieuwe woonwinkelcentrum in Amsterdam Zuid-Oost.

Classic FM 3 CD box
De mooiste nummers uit de Klassieke Top 100 Aller Tijden, zijn onlangs door platenmaatschappij EMI uitgebracht op drie ultieme verzamel CD's, die als 3 CD box in de winkel liggen. Op de CD's staan klassieke meesterwerken als de Vierjaargetijden, de Carmina Burana, het Bloemenduet en het adagio uit Mozarts klarinetconcert. Met uitvoerenden als Maria Callas, Nigel Kennedy, Kiri Te Kanawa, Sabine Meyer en Luciano Pavarotti. Meer dan drie uur genieten van de bekendste klassieke melodieën ter wereld op drie cd's voor de prijs van één.

Classic FM is met een marktaandeel van 2,5% het best beluisterde klassieke radiostation van Nederland met 24 uur per dag non-stop hoogtepunten uit de klassieke muziek.

Classic FM is in west- en midden-Nederland te ontvangen via de ether op 90.7 FM,
in Oost-Nederland op 93.7 FM en overal via de kabel.

Noot voor de redactie.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie