Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare bekendmakingen fiscale besluiten gemeente Oostzaan

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Bron: Gemeente Oostzaan
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oostzaan

Openbare bekendmaking van fiscale besluiten
Burgemeester en wethouders van Oostzaan maken bekend dat de legesverordening en de navolgende belastingverordeningen in de openbare vergadering van de raad d.d. 17 december 2001 zijn gewijzigd c.q. opnieuw zijn vastgesteld (inclusief de tarieven): Verordening op de heffing en invordering van Onroerende zaakbelastingen.
Verordening op de heffing en invordering van belastingen op roerende woon- en bedrijfsruimten. Verordening op de heffing en invordering van Rioolrechten. Verordening op de heffing en invordering van afvalstoffenheffing. Verordening op de heffing en invordering van Leges. Verordening op de heffing en invordering van Hondenbelasting. Verordening op de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie