Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 19-12-2001 Politieberichten district Maastricht (HP 14.05 uur) Woensdag 19 december 2001

Maastricht, rijden onder invloed:
Een 49 jarige inwoonster van Valkenburg is woensdagmorgen 19 december 2001 door de politie bekeurd wegen het rijden onder invloed in een personenauto.
Het alcoholgebruik van de automobiliste uit Valkenburg werd woensdagmorgen omstreeks 02.00 uur vastgesteld bij een routinecontrole op de Koningswinkelstraat te Valkenburg. Bij het eerste contact met de bestuurster bleek deze naar het gebruik van alcoholhoudende drank te ruiken, welk alcoholgebruik nog eens bevestigd werd door een alcoholblaastest. De inwoonster van Valkenburg werd meegenomen naar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie