Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afvalkalender 2002 in de bus rond de kerstdagen in Breda

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

19-12-2001

Afvalkalender 2002 in de bus
Rond de kerstdagen krijgen alle huishoudens in Breda de Afvalkalender en Afvalwijzer 2002 thuisbezorgd. Op de kalender staan onder andere de data waarop Afvalservice de duocontainers in Breda leegmaakt.

Op de kalender staat tevens veel informatie over het gescheiden inzamelen van afval. Als extra service is ook weer een overzicht van de belangrijkste Bredase evenementen van volgend jaar opgenomen.

Klein chemisch afval
De inzameldata van het klein chemisch afval (kca) staan niet meer op de Afvalkalender. Inwoners van Breda kunnen hiervoor vanaf 2002 de grofvuillijn van Afvalservice bellen. De chemokar komt het klein chemisch afval dan op afspraak op een van tevoren geplande dag ophalen. Het telefoonnummer van de grofvuillijn is (076) 529 99 99. Klein chemisch afval kan ook ingeleverd worden bij de milieustations van Afvalservice aan het Spinveld 9 en aan de Slingerweg 9.

De Afvalkalender en Afvalwijzer 2002 is gedrukt in 22 verschillende versies. De totale oplage is 78.000 exemplaren. Op deze manier krijgen alle inwoners een persoonlijke kalender. Daarop is in een oogopslag te zien wanneer Afvalservice het groente- fruit- en tuinafval (gft) en restafval, papier en karton en kleding komt inzamelen. Op de cover van de Afvalkalender en Afvalwijzer 2002 staat een colonne nijvere afvalmieren tegen de skyline van Breda.

Breda, 19 december 2001

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie