Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Breda investeert 2 miljoen in sportaccommodaties

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

19-12-2001

Breda investeert 2 miljoen in sportaccommodaties
Het college van burgemeester en wethouders wil het komende jaar 2.177.000,- ( e 987.879,53) investeren in het onderhoud en aanpassingen van sportaccommodaties. Het betreft noodzakelijke vervangingen in binnen- als buitensportaccommodaties, zoals sportinventaris, renovaties van sportvelden en vervanging van hekwerken en ballenvangers. Tevens worden een aantal machines voor het onderhoud op de buitensportcomplexen vervangen. Daarnaast worden een aantal functionele aanpassingen uitgevoerd die het gebruik van de accommodaties nog verder verbeteren. Ook worden een aantal fietsenstallingen uitgebreid, ballenvangers en hekwerken aangebracht en stroken groen heringericht. Dit staat in het Investeringsplan Sport 2002 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie