Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internetsite Floriade paviljoen provincie Noord-Holland open

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Persbericht, 19 december 2001

Opening internetsite Floriade paviljoen provincie Noord-Holland

Vanaf vandaag is de internetsite www.webvannoord-holland.nl over het paviljoen van de provincie Noord-Holland op de Floriade officieel te bezoeken.
Via deze site kan men al voor de opening maar uiteraard ook tijdens de Floriade op een virtuele manier kennis maken met de provincie Noord-Holland en het paviljoen op de Floriade 'Het Web van Noord-Holland'.

De provincie Noord-Holland heeft een eigen paviljoen op de Floriade: 'Het Web van Noord-Holland'. Met dit paviljoen draagt de provincie de boodschap 'Noord-Holland is een aantrekkelijke manier omgeving om te wonen, te werken en te bezoeken uit. Ook op de site staat dit motto centraal. De site is verdeeld in een informatief gedeelte en een zogenaamd 'belevings' gedeelte.

Op de site vindt men feitelijke informatie (bijvoorbeeld openingstijden en toegangsprijzen) en meer inhoudelijke achtergrondinformatie (bijvoorbeeld architectuur paviljoen). Darnaast biedt de site ook informatie over de sponsors die 'Het Web van Noord-Holland' mede mogelijk maken en zo hun betrokkenheid met de provincie Noord-Holland, haar inwoners en de bezoekers van de Floriade 2002 tonen.

De hoofdsponsors zijn:

* NV PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland

* NV Watertransportbedrijfmaatschappij Rijn-Kennemerland
* Gemeentewaterleidingen Amsterdam

* Zeehaven IJmuiden NV

* Corus

De sponsors zijn:

* NV Afvalzorg Holding

* NV Huisvuilcentrale Noord-Holland

Informatie: Eric ten Brummelhuis, projectleider Floriade, tel. (023) 514 36 29

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie