Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

OPTA: Voorlopig besluit geschil KPN Mobile-Telfort Mobiel

Datum nieuwsfeit: 19-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
OPTA

OPTA

Voorlopig besluit inzake het geschil KPN Mobile-Telfort Mobiel

OPTA/IBT/2001/203803

Op 18 december 2001 heeft het college van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (hierna: het college) een voorlopig besluit genomen in het geschil tussen KPN Mobile The Netherlands B.V. en Telfort Mobiel B.V. De tekst van het dictum luidt als volgt:

Het college:

(1) acht zich bevoegd om op grond van artikel 6.3 van de Telecommunicatiewet regels te stellen met betrekking tot de tarieven, die Telfort Mobiel hanteert voor het termineren van telefoonverkeer op haar netwerk dat afkomstig is van het netwerk van KPN Mobile;

(2) draagt KPN Mobile en Telfort op om gezamenlijk dan wel afzonderlijk binnen 4 weken na heden een met redenen omkleed verzoek in te dienen tot ontheffing van hun verplichting tot directe interconnectie. Dit verzoek dient in elk geval te bevatten de afspraken die partijen met elkaar hebben gemaakt om de onderlinge communicatie van eindgebruikers op hun netwerken te verzekeren;

houdt een beslissing ten aanzien van de redelijkheid van de MTA tarieven van Telfort aan totdat definitief beleid terzake de redelijkheid van MTA tarieven is vastgesteld.

De openbare versie van de volledige tekst van het voorlopige besluit is op te vragen bij: OPTA, t.a.v. het secretariaat van de Afdeling Interconnectie en bijzondere toegang, Postbus 90420, 2509 LK Den Haag. Tevens is het document beschikbaar op de OPTA-website: www.opta.nl.

Het college van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit, namens het college,
De secretaris van het college,

Drs. H.C. Bakkerreageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie