Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw beeld Willem-Alexander in Madame Tussaud

Datum nieuwsfeit: 20-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MADAME TUSSAUD

Maxima laat kroonprins wachten

AMSTERDAM, 30 november 2001 - Op donderdag 20 december zal couturier Frans Molenaar het nieuwe beeld van Willem-Alexander onthullen in Madame Tussaud's Amsterdam. Molenaar ontwierp de smoking voor Willem-Alexander. Aan het wassenbeeld van Willem-Alexander's verloofde wordt nog hard gewerkt. Een medewerker uit de Londense Tussaud's Studio's is tijdens de onthulling ook aanwezig met Maxima's kleien hoofd. Hij zal in Amsterdam 10 dagen lang demonstraties en uitleg geven over het maken van een wassenbeeld in het algemeen en Maxima's kleien hoofd in het bijzonder.

Speciaal voor de kerstvakantie komt de Studio-medewerker naar Amsterdam. Van 20 december t/m 30 december (m.u.v. 1ste en 2de kerstdag) kunnen bezoekers over de schouder van de kunstenaar meekijken. Het is voor het eerst in de geschiedenis van Madame Tussaud's Amsterdam dat bezoekers een kleien hoofd te zien krijgen. Zij komen van alles te weten over 'the making of Maxima' en krijgen misschien 'inside information'.

Op het resultaat zullen de bezoekers moeten wachten tot volgend jaar. Wanneer Maxima's wassen evenbeeld wordt onthuld, is nog geheim.

Notities voor de redactie:
PHOTOCALL: (aanwezigheid aanmelden)
Donderdag 20 december - om 10.00 uur (pers is welkom vanaf 09.30 uur) bij de Exit-Rokin zijde van Madame Tussaud's Amsterdam. Meer inlichtingen: Brenda Serrée, PR Executive, (brenda.serree@scenerama.com) tel 020 5230620, mobiel 06 55337612, fax 020 5230629.
---

---
ANTWOORDFORMULIER

Graag vóór vrijdag 14 december 2001 retourneren aan Madame Tussaud's (Amsterdam,brenda.serree@scenerama.com), Brenda Serrée, Dam 20, 1012 NP Amsterdam.

Ik ben graag aanwezig op donderdag 20 december. Naam organisatie ------------
Naam ------------
Telefoonnummer ------------

Madame Tussaud's Amsterdam is onderdeel van The Tussaud's Group, een van de grootste ondernemingen en ontwikkelaars van attractieparken binnen Europa met meer dan tien miljoen gasten per jaar. De Group's attracties omvatten Madame Tussaud's London, Amsterdam, Las Vegas, New York, Hong Kong; Tussaud's London Planetarium; British Airways London Eye; Warwick Castle; Alton Towers; Chessington World of Adventures; Thorpe Park.


04 dec 01 11:36

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie