Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomst 'Beter met bos en recreatie' in Zwolle

Datum nieuwsfeit: 20-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwolle
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwolle

Wijkplatform Beter met bos Datum uitgave: 18-12-2001 Onderwerp :Milieu en woonomgeving

Informatiebijeenkomst 'Beter met bos en recreatie' 20 december aanstaande

In het kader van het project "Beter met bos en recreatie" wordt aan de oostkant van Zwolle 70 hectare bos aangelegd. Er zijn twee locaties aangewezen, namelijk Oosterenk en Wijthmen. Om omwonenden te informeren over de inhoud van het inrichtingsplan van de eerste fase (Wijthmen) heeft de gemeente een inloopmiddag en een informatiebijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomst was op 28 november gepland, maar is als gevolg van een sterfgeval in de kern Wijthmen, niet door gegaan. De bijeenkomst vindt nu plaats op donderdag 20 december a.s. Geïnteresseerden zijn welkom in De Elshof aan de Erfgenamenweg 14.

Inloopmiddag
De inloopmiddag begint om 16.00 uur en duurt tot 18.30 uur. Er zijn onder andere kaarten te zien zodat men een beeld krijgt hoe het gebied er uit gaat zien. Verder zijn er deskundigen aanwezig die vragen kunnen beantwoorden.

Wijkplatform
De bijeenkomst van het wijkplatform begint om 20.00 uur. De wethouders Den Bult (wijkwethouder) en Van Dooremolen (verantwoordelijk voor het project) zijn hierbij aanwezig. Het voornaamste onderwerp van de agenda is het project "Beter met bos en recreatie". Er wordt een toelichting op de plannen gegeven en er is gelegenheid voor het stellen van vragen. Verder biedt wethouder Den Bult wijkbewoners de gelegenheid, meer individuele zaken aan hem voor te leggen tijdens een inloopsessie van 19.30 tot 20.00 uur.

Bron: afdeling communicatie
Datum van 18-12-2001 tot 17-04-2002

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie