Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Opstelten van Rotterdam opent stadsgesprek

Datum nieuwsfeit: 20-12-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Burgemeester Opstelten opent stadsgesprek

Burgemeester mr. Ivo Opstelten opent donderdag 20 december om 16.00 uur in de Centrale Bibliotheek en het bibliotheektheater aan de Hoogstraat 110 het stadsgesprek `Stadsetiquette: Hoe ga jij met je omgeving om?' Wethouder Herman Meijer (onder meer Sociale Vernieuwing), bedenker van het idee stadsetiquette, wordt over het onderwerp geïnterviewd door de dagvoorzitter Suzanne Mulder. Het stadsgesprek gaat over de onderwerpen en resultaten die tijdens de voorgaande Stadsetiquette-activiteiten naar voren zijn gekomen, zoals zwerfvuil, dubbel parkeren, het aanspreken van personen die overlast veroorzaken en over het samenleven met verschillende culturen. Het programma duurt van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie