Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Rijn & Venen

Datum nieuwsfeit: 20-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-12-2001

Politieberichten district Rijn & Venen, 09.15 uur
Man breekt in in sporthal

ABCOUDE - Een 32-jarige man (zonder vaste woon- of verblijfplaats) werd in de nacht van dinsdag op woensdag om vier uur aangehouden aan de Holendrecht.
Getuigen hoorden een harde bonk bij de sporthal Kees Bonzaal en zagen vervolgens een man wegrijden. Naar aanleiding van het opgegeven signalement werd de verdachte aangehouden. Bij de man werden sigaretten en klein geld aangetroffen. Hij bekende de inbraak te hebben gepleegd.

Drie personen gewond bij aanrijding

MONTFOORT Bij een aanrijding tussen twee personenautos op de Reinaldaweg raakten woensdagmiddag drie personen gewond. Een 42-jarige bestuurder stond stil op de Reinaldaweg met de bedoeling de Waardsedijk in te draaien toen hij van achteren werd aangereden door een auto waarin een 77-jarige man en zijn 75-jarige vrouw zaten. Alle drie werden naar het ziekenhuis vervoerd voor nader onderzoek. Beide autos werden weggetakeld.

Vrouw beroofd van portemonnee

MAARSSEN - In winkelcentrum Bisonspoor werd woensdagmiddag een 61-jarige vrouw beroofd van haar portemonnee.
De vrouw had de portemonnee in haar tas die om haar nek hing. Plotseling werd er in de winkel geduwd en vervolgens zag de vrouw dat haar portemonnee was weggenomen.
De politie heeft geen verdachten kunnen aanhouden.

Alcoholcontrole

WOERDEN Aan de Wulverhorstlaan en Middellandbaan vond woensdagavond een alcoholcontrole plaats.
Er werden 51 blaastesten afgenomen. Twee personen hadden teveel gedronken.
Een 60-jarige man uit Woerden had een alcoholpromillage van 0,65 in zijn lichaam en kreeg een rijverbod van een uur opgelegd en een boete van 410 gulden.
Een 34-jarige man uit Woerden kreeg een boete van 700 gulden en een rijverbod van drie uur; hij had een alcoholpromillage van 0,95 in zijn lichaam.

Ongeval letsel
VINKEVEEN Tussen Vinkeveen en Wilnis, op de N 201, botsten in de nacht van woensdag op donderdag twee autos op elkaar. Een 19-jarige bestuurder uit Mijdrecht kwam vanuit Vinkeveen en reed achter een vrachtwagen. Toen hij de vrachtwagen wilde inhalen, zag hij plotseling een tegemoetkomende auto en stuurde hij snel weer naar rechts. Hij raakte door deze manoeuvre in een slip waardoor zijn auto dwars op de weg kwam te staan. De tegemoetkomende auto, met vijf inzittenden, kon hem niet meer ontwijken en reed tegen de zijkant van de auto aan.
Toen de politie arriveerde, waren alle inzittenden inmiddels uit de auto.
Twee van de vijf inzittenden raakten bij de aanrijding gewond en werden naar het UMC vervoerd. Hun letsel is onbekend.

Brand in kledingzaak
VINKEVEEN - In een kledingzaak aan de Herenweg ontstond in de nacht van woensdag op donderdag brand in een kledingzaak. Medewerkers van de beveiligingsdienst waren als eerste ter plaatse en zagen in de kledingzaak een smeulend kerststuk op de toonbank staan. Met de aanwezige brandslang in de winkel blusten zij het kerststukje en stelden politie en brandweer in kennis.
Behalve veel rookontwikkeling is er vermoedelijk weinig schade in de winkel aangericht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie