Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opvoedbureau: Nieuw in Oegstgeest en Rijnsburg

Datum nieuwsfeit: 20-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Opvoedbureau: Nieuw in Oegstgeest en Rijnsburg

De gemeenten Oegstgeest en Rijnsburg hebben zich dit jaar aangesloten bij het OpvoedbureaU Duin- en Bollenstreek. Marianne Stelder-Houben neemt de spreekuren in deze gemeenten voor haar rekening. Medewerkers van het OpvoedbureaU participeren tevens als docent bij het regionale aanbod van cursussen als 'Opvoeden zo!' (voor ouders van kinderen van 3 tot 12 jaar) en 'Een puber in huis' (voor ouders van kinderen in de leeftijd van 12 tot 19 jaar). Nieuw is de cursus 'Drukke kinderen', bestemd voor ouders van drukke kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Meer informatie over bovenstaande cursussen kunt u krijgen bij het centrale aanmeldpunt: (071) 409 33 33.

Ouders kunnen zelf contact opnemen met het OpvoedbureaU of kunnen worden doorverwezen. Belangstellenden kunnen zich telefonisch aanmelden via (071) 409 33 33. Dit is het centrale aanmeldpunt van de stichting Rijn-, Duin- en Bollenstreek. Er wordt een notitie gemaakt van de naam, de woonplaats en het telefonnummer. De medewerker van het OpvoedbureaU neemt dan (binnen een week) telefonisch contact op met de ouder om een afspraak te maken voor het spreekuur in de woonplaats.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie