Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouders Zwolle tekenen voor Woonpark Katerveer

Datum nieuwsfeit: 20-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwolle
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwolle

Wethouders tekenen voor Woonpark Katerveer Datum uitgave: 19-12-2001 Onderwerp :Bouwen wonen en leefomgeving

Wethouders tekenen voor Woonpark Katerveer

Op donderdag 20 december aanstaande ondertekenen de wethouders Willemien Penterman en Jan Cees van Hasselt de exploitatieovereenkomst voor de realisatie van Woonpark Katerveer, een samenwerking tussen DLH projectontwikkeling, Trebbe Bouw en Bouwfonds Wonen. Ook wordt dan met Rijkswaterstaat de overeenkomst gesloten over de plaatsing van een geluidsscherm langs de A28. Hiermee staat niets meer in de weg voor de realisatie van 50 stijlvolle landhuizen op het voormalige ZAC-sportterrein aan de zuidkant van Zwolle.

Woonpark Katerveer krijgt het karakter van een buitenplaats met een 'jaren dertig' uitstraling. De landhuizen staan op zeer ruime kavels, variërend van circa 650m2 tot 1500m2 met een uitschieter naar 2500m2. Het woonpark wordt aangelegd met fraaie bomenrijen in grasbermen met sfeervolle verlichting. In het binnenpark wordt een waterpartij aangebracht. De kopers hebben in dit plan volop de gelegenheid hun eigen wensen en ideeën in te brengen. Zoals verwacht zijn de reacties op de plannen overweldigend. Veel geïnteresseerden hebben zich inmiddels gemeld bij de verkopende makelaars Bramer en Sonnenberg. Daar is binnenkort een Cd-rom van het plan beschikbaar. De verkoop van de 50 landhuizen start officieel halverwege januari 2002. De start van de bouw is gepland na de zomer van 2002.


--------EINDE PERSBERICHT--------

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie