Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 20-12-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 20-12-2001 Politieberichten district Maastricht (HP 11.35 uur) Donderdag 20 december 2001

Maastricht, woninginbraken:
In een woning gelegen aan de Castelmorelaan te Maastricht heeft een inbraak plaatsgevonden. De inbraak werd woensdagavond 19 december 2001 ontdekt bij thuiskomst. De toegang tot de woning werd verkregen na het forceren van een keukenraam. De woning werd geheel doorzocht waarbij vrijwel alle kasten en laden geopend werden. Ontvreemd werden een computer, een kleurentelevisie en enkele cds.

Woensdagavond tussen 17.00 en 22.50 uur heeft een inbraak plaatsgevonden in een woning gelegen aan de Reyckenborg te Maastricht. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie