Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Rivierenland

Datum nieuwsfeit: 20-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag, 20 december 2001
Aanhouding na winkeldiefstal
DUIVEN - De politie heeft op 19 december rond 20.30 uur een 26-jarige man uit Arnhem aangehouden, die kort ervoor werd betrapt op het stelen van goederen uit een winkel aan de Nieuwgraaf in Duiven. De man had voor vijftienhonderd gulden aan audio-video-apparatuur weggenomen en onder zijn jas verstopt. Hij werd aangesproken maar rende de straat op, om vervolgens -tijdens de vlucht- de ontvreemde spullen weg te werpen. De man werd door een 32-jarige passant in de kraag gegrepen. De politie heeft zich over de man ontfermd.
Snelheidscontrole
WESTERVOORT - De politie Rivierenland heeft op 19 december tussen 13.30 uur en 15.30 uur een snelheidscontrole gehouden op de Rivierenweg in Westervoort, al waar maximaal 50 kilometer per uur mag worden gereden. Van de 1088 gecontroleerde voertuigen reden er 202 te snel. De snelste klokte 78 kilometer. Autokraken
DUIVEN - Op de Nieuwgraaf in Duiven zijn op 19 december twee voertuigen opengebroken. Van één auto werd een ruit ingetikt, terwijl van een andere auto het slot werd geforceerd. Er werden een boor en diverse tassen meegenomen.
Op 17 december werd op de Nieuwgraaf ook een voertuig opengebroken; een ruit werd ingetikt. Gestolen werden een beamer en een laptop.
De politie adviseert om geen waardevolle spullen achter te laten. Man met `tegoed' aangehouden
ELST - Op 19 december werd een 26-jarige man uit Dodewaard aangehouden nadat hij zich meldde op het politiebureau. De man kwam langs om stukken in ontvangst te nemen waarin hem een rij-ontzegging werd opgelegd. Daarnaast bleek dat hij nog diverse boetes had openstaan waarvoor hij 62 dagen moet `zitten'. De man is ingesloten.
Parkeercontrole
ZEVENAAR - In het centrum van Zevenaar is op 19 december 's middags een parkeercontrole gehouden. Er werden 35 bekeuringen uitgedeeld. Een parkeerboete kost de foutparkeerder negentig gulden (vanaf 1 januari: 40 Euro).
Controle op fietsverlichting
ZEVENAAR - Bij een fietsverlichtingscontrole op de Didamsestraat en het Stationsplein in Zevenaar zijn op 19 december 's ochtends vijf fietsers bekeurd. De boete voor een defecte fietslamp bedraagt 30 gulden. Als beide lampen het niet doen komt dit bedrag op vijftig gulden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie