Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst gemeente Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 20-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Nieuws uit het college van b. en w. van Leeuwarden

Hieronder vindt u een overzicht van de door b. en w. genomen besluiten tijdens de afgelopen vergadering. Een compleet overzicht van de door b. en w. genomen besluiten kunt u vinden in de rubriek Raadsinformatie.

Kerstreces ¦ Tijdelijke huisvesting basisschool St. Paulus ¦ Protocol voor gebruik nieuwe media vastgesteld
Kerstreces

Op 18 december vond de laatste collegevergadering van 2001 plaats. De eerstvolgende B & W vergadering staat gepland voor 8 januari 2002. Op deze datum zal deze pagina weer worden geactualiseerd.
Tijdelijke huisvesting basisschool St. Paulus
Tweehonderd leerlingen van de katholieke basisschool St. Paulus worden in het nieuwe jaar tijdelijk gehuisvest in een leegstaand schoolgebouw aan de Robert Kochstraat. Het college van burgemeester en wethouders heeft hiertoe besloten na protesten van de schoolcommissie en ouders tegen het onderbrengen van de leerlingen in lege lokalen van de openbare basisscholen De Weide en De Potmarge. Het college financiert aanvullend busvervoer van de leerlingen naar de Robert Kochstraat en stelt daarvoor een krediet van fl. 115.500 ( 52.412) beschikbaar. De verhuizing van de leerlingen is noodzakelijk omdat begin 2002 het huidige gebouw van de St. Paulusschool wordt vervangen door nieuwbouw.
Besluit: 18 december 2001.

Protocol voor gebruik nieuwe media vastgesteld
Het college van burgemeester en wethouders heeft een protocol voor gebruik van elektronische communicatiemiddelen (nieuwe media zoals Internet en Intranet) vastgesteld. Het protocol is van toepassing op medewerkers en tijdelijke medewerkers van de gemeente, het bestuur en derden die voor de gemeente werkzaamheden uitvoeren en bevat gedragsregels voor het gebruik van de nieuwe media.
Besluit: 18 december 2001.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie