Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regels rond kerstversiering in Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 20-12-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Regels rond kerstversiering
De gemeente en de brandweer in Nieuwegein hebben onlangs een brief opgesteld over de brandveiligheidsregels rond het gebruik van kerstbomen en andere (kerst)versiering. Deze brief is inmiddels bezorgd bij alle scholen in Nieuwegein en bij alle gelegenheden met een horecavergunning waarin meer dan 50 personen gelijktijdig kunnen verblijven (waaronder ook sportkantines, buurthuizen, enzovoort). Aanleiding was de constatering dat er enige verwarring bestaat rond deze regels. Begin december is daar meer duidelijkheid in gekomen.

Toepassing van de regels heeft mogelijk tot gevolg dat de kerstversieringen in de betreffende gelegenheden wat minder uitbundig zijn dan in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie