Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 20-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Martin Panman
0651611628

Vogels gestolen

KLAZINAVEEN Vanmorgen vroeg is door een 51 jarige man uit Klazinaveen aangifte gedaan van diefstal.
De man verklaarde dat uit zijn volière een 50 tal vogels zijn gestolen. De vogels zijn samen enkele duizenden guldens waard. Het gaat om zogenaamde europese cultuurvogels, zoals vinken, sijsen en andere soorten. De verdacht(en) hebben alleen deze vogels meegenomen, want de politie trof in het hok nog wel enkele mussen en duiven aan. De politie stelt een onderzoek in.

Aanrijding door beslagen voorruit

NIEUWEROORD. Vanmorgen gebeurde er een aanrijding op de Coevorderstraat in Nieuweroord. Een 23 jarige bestuurster van een personenauto reed bij haar woning weg terwijl de voorruit van de auto beslagen was. Door het slechte zicht zag ze een 54 jarige fietser uit Noordseschut over het hoofd. Deze werd van achteren aangereden en viel. Met een hoofdwond is hij overgebracht naar het ziekenhuis. De automobiliste krijgt een proces-verbaal.

Auto tegen boom

ZUIDVELDE. In Zuidvelde gebeurde vanmiddag een ongeval waarbij 1 automobiliste gewond werd. De 24 jarige bestuurster uit Zuidvelde reed in haar auto over de Asserstraat in de richting van Norg. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurster gedeeltelijk op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer. Een tegenligger moest in de berm gaan rijden om een aanrijding te voorkomen. Op het laatste moment merkte de Zuidvelster, dat ze op de verkeerde weghelft reed en stuurde zeer sterk naar rechts. Ze voorkwam daarmee een aanrijding met de tegenligger, maar verloor wel de macht over het en kwam aan de linkerkant van de weg tegen een boom tot stilstand. Met onbekend letsel is ze overgebracht naar het Wilhelminaziekenhuis is Assen.

Auto open gebroken

ASSEN. Vannacht is er een auto opengebroken die aan de Molenstraat in Assen stond. De voordeur werd opengebroken en uit de auto werd een radio cd-speler gehaald. Vervolgens werd de achterbank naar beneden gehaald. Uit de kofferbak verdwenen twee versterkers en een subwoofer. Vervolgens werden twee donkergetinte achterlichten van de VW-Golf gestolen. De 23 jarige eigenaar uit Assen deed aangifte.

Geen aanspraak op ijkrapport. Uitspraak Hogeraad. Zie sneugeld
---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie