Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Maasland

Datum nieuwsfeit: 20-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Oss 20-12-2001
Politiebericht district Maasland

MAN MISHANDELD

Woensdagnamiddag is een 43-jarige man uit Heeswijk-Dinther op de Fokkers-hoek in zijn woonplaats door een koetsier op het gezicht geslagen. De man reed in zijn auto over de weg, en maakte ruimte voor een naderend tweespan. Hij reed hiervoor in de berm, toen het tweespan voorbijreed, voelde de man een klap op de auto. Daarop stapte hij uit en vroeg aan de koetsier wat dat te bete-kenen had. De koetsier zei daarop dat het de zweep was geweest. Na wat ge-roep over en weer, kwam de koetsier van de koets af en duwde de man en gaf hem een stomp in het gezicht. Daarna vielen de twee op de grond, waar de man nog meer werd geslagen of geschopt. Meteen daarna vervolgden beiden hun weg, de automobilist deed later aangifte. Hij moest zich onder doktersbehande-ling laten stellen.

ONGEVAL LETSEL

Op de Molenstraat in Oss is vanmiddag een 60-jarige Osse met haar fiets ten val gekomen, nadat ze een van achteren naderende auto door de laagstaande zon niet had opgemerkt. De vrouw is met ademhalingsmoeilijkheden naar het zie-kenhuis in Oss overgebracht.

AUTO GESTOLEN

Woensdagmiddag is op de Paganinistraat in Oss een blauwe VW Transporter be-stelauto met het kenteken 67-VD-FB gestolen. De bestuurster parkeerde auto bij het winkelcentrum, na het winkelen was de auto weg. De auto heeft het op-schrift Hoveniers Ton van den Hurk. Op de Vinkenstraat in Oss is vannacht een grijze Opel Vectra met het kenteken YP-01-XZ gestolen.

DIEFSTAL UIT CARAVAN

Uit een caravan aan Vinkeloord in Vinkel zijn de afgelopen maanden diverse goederen, zoals een kachel, magnetron, stofzuiger, koffiezetapparaat en gereed-schap gestolen. Dat ontdekte de eigenaresse vanochtend.

RIJDEN ONDER INVLOED

Op de Nieuwe Hescheweg in Oss is vannacht een 43-jarige man uit Rosmalen betrapt op het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

VERKEERSCONTROLE

Vanochtend zijn op de Leijgraaf in Oss 53 bestuurders op kenteken bekeurd na-dat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 79 km/u, terwijl 50 is toegestaan. Verder zijn vanochtend op de Hertogin Johannasingel in Oss 63 be-stuurders bekeurd, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 89 km/u, terwijl 50 is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie