Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe politiejas slecht voor gezondheid en veiligheid

Datum nieuwsfeit: 20-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

nw. politiejas - bewezen- slecht voor gezondheid, veiligheid

DEN HAAG, 20-12-2001 -- Diverse collega's (onder meer) in Flevoland hebben de nieuwe politiejas terzijde gelegd, en zeer terecht naar onze mening. De politiebond ANPV is faliekant tegen het nieuwe uniform en met name tegen de jas/parka vanwege gezondheidsaspecten en veiligheid. Deze weerstand wordt nu vanuit de medisch therapeutische hoek ondersteunt. Op verzoek van de politiebond ANPV is een van de proefdragers "onderzocht" door Leonoor Visker, bedrijfsoefentherapeut-Mensendieck, die zich voornamelijk bezighoudt met houding en beweging en de resultaten zijn vernietigend. Uit alle regio's kwamen overigens dezelfde negatieve geluiden over die combinatie." ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie