Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koepelorganisaties geen bezwaar tegen Verzamelwet SZW-wetten

Datum nieuwsfeit: 20-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Koepelorganisaties geen bezwaar tegen Verzamelwet SZW-wetten

Staatssecretaris Hoogervorst heeft aan het Verbond, de Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen (VB) en de Stichting voor Ondernemingspensioenfondsen (Opf) laten weten tegemoet te komen aan hun verzoek over het Wetsvoorstel Verzamelwet SZW-wetten. De drie koepelorganisaties hadden de staatssecretaris hierover onlangs een brief gestuurd.

In het wetsvoorstel is met betrekking tot de Pensioen- en spaarfondsenwet (PSW) een bepaling opgenomen die voorschrijft dat over reeds opgebouwd pensioen individuele gelijkwaardigheid dient te worden toegepast en over nog op te bouwen pensioen collectieve gelijkwaardigheid. Hierdoor zou een knip ontstaan in pensioenregelingen. Het Verbond, de VB ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie