Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hyundai heeft breedste serie bedrijfswagens ooit

Datum nieuwsfeit: 20-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Hyundai op BedrijfsautoRAI 2002

(20 december 2001)

Nieuwe 2.5 CRDi-motor voor de H 200
HYUNDAI HEEFT BREEDSTE SERIE BEDRIJFSWAGENS OOIT

Hyundai presenteert op de Bedrijfsauto RAI 2002 een zeer zuinige en zeer krachtige uitvoering van de succesvolle H 200: de 2.5 CRDi. De geheel nieuwe krachtbron met commonrail-injectie levert 103 Kw/140 pk en een koppel van 320 Nm bij 2000 tpm. Het is de vierde motor die Hyundai voor de succesvolle H 200 aanbiedt. Het Koreaanse merk toont op de Bedrijfsauto RAI bovendien
het breedste aanbod van lichte bedrijfswagens sinds de introductie van de H 100.

Dankzij de groei van de bedrijfswagenlijn kan Hyundai steeds nauwkeuriger inspelen op specifieke ondernemerswensen. Ultrazuinig, extreem robuust, comfortabel of supersnel: er is een Hyundai die daaraan voldoet. Clem Dickmann, Managing Director van Hyundai-importeur Greenib Car: "Meer modellen en meer uitvoeringen, daarmee bestrijken we een steeds groter deel van de markt. Dat is geen luxe, want de markt is ook in steeds meer deelsegmenten in te delen, die elk eigen voorkeuren hanteren. We zijn niet een merk met enkele modellen, maar we kunnen in de volle breedte voorzien in zeer uiteenlopende mobiliteitswensen van bedrijven. Hierbij zijn betaalbaarheid en betrouwbaarheid de sleutelwoorden. Dat is de kracht van Hyundai nu."

H 200: dertig uitvoeringen

Eind 2001 werden de Terracan Van en de Terracan Van Highroof toegevoegd aan het gamma lichte bedrijfswagens. Met de Santa Fe Van, de Highway Van en de H 200 Pick-up komt het totaal aantal modellen op vijf. Daarnaast groeit ook het aantal uitvoeringen per model, zoals de lancering van de H 200 2.5 CRDi illustreert. Alleen al van de H 200 staan zo'n dertig verschillende uitvoeringen op de prijslijst.

"Naast meer modellen en meer uitvoeringen richten we ons ook op meer zekerheid. Met andere woorden: lage kilometerkosten door betrouwbaarheid en
door goede support vanuit onze dealerorganisatie", meldt Dickmann. Dankzij
de scherpe aanschafprijs en goede restwaarde ligt de afschrijving van een Hyundai-bedrijfswagen aanzienlijk lager dan bij vergelijkbare modellen. Ook de onderhouds- en reparatiekosten zijn zeer gunstig. Alle modellen zijn voorzien van drie jaar Hyundai Mobiliteitsgarantie.

Grip op kosten

Voor de H 200 hanteert Hyundai het ZonderZorgenPakket, dat de fabrieksgarantie (drie jaar) en de mobiliteitsgarantie combineert met een zeer gunstige, vaste prijs voor reparatie, onderhoud en banden (ROB). Dickmann: "Daarmee kan uiterst nauwkeurig worden uitgerekend wat de auto, voor een periode van 3 jaar, per kilometer kost. Dit pakket biedt ondernemers, groot of klein, grip op een van de grootste kostenposten in het bedrijf: de mobiliteit."

In Nederland verwacht Hyundai in 2002 circa 3500 lichte bedrijfswagens te verkopen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie