Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Saab gaat samenwerken met adventurespecialist Salomon

Datum nieuwsfeit: 21-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Saab gaat samenwerking aan met adventurespecialist Salomon

(21 december 2001)

Autofabrikant Saab en Salomon, marktleider in ski-en actiesportuitrusting, slaan de handen ineen. Beide producenten beogen een gezamenlijke marktbewerking. De pijlen worden daarbij met name gericht op actieve en avontuurlijke buitensporten, de zogenoemde adventure-sporten. Hiermee willen Saab en Salomon hun karakter onderstrepen: sportief en dynamisch, gekoppeld aan hoge kwaliteit.

Beide ondernemingen hebben een serie gezamenlijke marketing- en sponsoractiviteiten gepland om hun doelen te bereiken. Beleving staat in deze samenwerking centraal. Saab en Salomon gaan sportevenementen sponsoren die betrekking hebben op outdoor sports, free-skiing, adventure racing en in-line ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie