Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 21-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 21-12-2001
Mediaberichten 21 december (11.45 uur)

GENNEP Aanhouding in onderzoek diefstal bouwmaterialen GENNEP De politie van Gennep heeft donderdag een 47-jarige man uit Heijen gearresteerd als verdachte van diefstal c.q. heling bouwmaterialen op 26 november jongstleden. Tijdens een onderzoek in de woning van de verdachte troffen de agenten een vuurwapen met munitie aan. Tevens werden de gestolen bouwmaterialen in beslag genomen op het bedrijfsterrein van de verdachte in Heijen. Het ging om een tweetal zaagmachines, een sloophamer en een bouwhamer ter waarde van circa 10.000 gulden. De materialen zijn eigendom van een bedrijf uit Someren en werden bij een inbraak in een bouwkeet op de Julianalaan in Gennep ontvreemd. De politie zet het onderzoek in deze zaak voort.

VENLO Arrestaties voor inbraken en diefstallen
VENLO Met de aanhouding van vier jongeren uit Venlo heeft de politie een serie misdrijven opgelost. De drie mannelijke verdachten (17, 19 en 26 jaar) en een 22-jarige vrouw pleegden in de periode begin oktober tot half november zon 23 misdrijven voornamelijk in Venlo. Zo stalen ze 12 personenautos in Venlo en deden nog eens 4 pogingen daartoe. De gestolen autos werden veelal gebruikt bij andere inbraken en later ergens gedumpt, ook meestal in Venlo. Met een gestolen auto botsten ze in Tegelen tegen een lantaarnpaal en vluchtten vervolgens. De politie kwam de vier op het spoor tijdens een onderzoek naar de inbraak in een winkel aan de Kaldenkerkerweg in Venlo waarbij circa 100 sloffen sigaretten waren gestolen. Een deel van de buit is teruggevonden. Verder werd er ingebroken in een sporthal in Velden en werden vier valse meldingen bij de politie gedaan. Het politie-onderzoek is nagenoeg afgerond waarna het proces-verbaal naar justitie wordt gestuurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie