Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 21-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-12-2001

Politieberichten district Lekstroom, 10.00 uur
Burgers houden winkeldief aan

IJSSELSTEIN Een 28-jarige inwoner van IJsselstein werd donderdagavond kort na zes uur door een oplettende burger aangehouden wegens winkeldiefstal. De man had voor ruim 250 gulden aan spullen meegenomen zonder te betalen uit een winkel aan de Utrechtsestraat.

De man rende met de spullen de winkel uit. Een passant zag dat en ging meteen achter de man aan. Op de Doelenstraat werd de winkeldief aangehouden. De man werd door twee burgers teruggebracht naar de winkel. De spullen werden teruggegeven en de man werd overgedragen aan de politie. Proces-verbaal is tegen de winkeldief opgemaakt.

Gewonden bij aanrijdingen

NIEUWEGEIN Drie mensen raakten donderdag gewond bij twee aanrijdingen in Nieuwegein.

Een 55-jarige vrachtwagenbestuurder uit Montfoort kon tegen één uur op de Plettenburgerbaan niet op tijd stoppen voor voor hem remmende autos. Door de klap knalde de auto waar de vrachtauto tegenaan reed tegen zijn voorganger. Een inzittende van de voorste auto, een 19-jarige vrouw uit Houten, is door de brandweer uit de auto gehaald en met nekletsel naar het Antonius-ziekenhuis gebracht. De brandweer haalde hiervoor het dak van de auto. De bestuurster van de middelste auto, een 42-jarige vrouw uit Bosch en Duin, is voor onderzoek met nekklachten naar het UMC gebracht. Beide autos raakten zwaar beschadigd.

Tegen drie uur reed een 17-jarige bromfietster uit IJsselstein de parkeergarage City Plaza in terwijl een 27-jarige Rotterdammer met zijn auto de garage uitreed. De bromfietster gaf de automobilist geen voorrang, waardoor een aanrijding ontstond. De bromfietster is naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek zij haar nek, rug, knieën en enkels gekneusd te hebben.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie