Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Libertel N.V. wordt Vodafone Libertel N.V.

Datum nieuwsfeit: 21-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Libertel
Zoek soortgelijke berichten

LIBERTEL-VODAFONE
www.libertel-vodafone.nl

Libertel N.V. wordt Vodafone Libertel N.V.

Maastricht, 21 December 2001- De statutaire naam Libertel N.V. is met ingang van 13 december jl. veranderd in Vodafone Libertel N.V. Met de aanname van de nieuwe bedrijfsnaam en het wijzigen van het merk Libertel-Vodafone in Vodafone aan het begin van 2002, benadrukt het bedrijf deel uit te maken van de Vodafone Groep het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. Tevens zal op 21 december op de Euronext Amsterdam de naam veranderen in Vodafone Libertel N.V.

Vodafone in Nederland en haar zuster netwerken binnen de Vodafone Groep streven ernaar hun klanten de beste mobiele ervaring te bieden door gebruik te maken van hun gesynchroniseerd marktleiderschap, hun omvang en reikwijdte. Met haar wereldwijde aanwezigheid biedt Vodafone haar klanten betrouwbare mobiele diensten waar zij zich ook op de wereld bevinden en gaat zij door met het introduceren van nieuwe en innovatieve producten en diensten zowel nationaal als internationaal. Internationale en gebruikersvriendelijke Vodafone diensten zoals Eurocall (één Europees beltarief), Virtual Home Environment (verkorte kiesnummers die klanten toegang geven tot diensten als voicemail terwijl zij gebruik maken van andere Vodafone netwerken in het buitenland) en prepaid roaming zijn voorbeelden van deze diensten die op dit moment reeds worden aangeboden aan Vodafone klanten.

Vodafone in Nederland zal profiteren van de gezamenlijke kennis en synergievoordelen binnen de Vodafone Groep op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, IT, technologische systemen en inkoop. Vodafone biedt haar klanten ook het beste op het gebied van innovatie en service. Dit omvat nieuwe technologieën als GPRS en 3G maar ook de meest innovatieve en concurrerende toestellen en mobiele producten als resultaat van inkoopvoordelen en het delen van praktijkervaring en informatie met andere Vodafone bedrijven. De wereldwijde Vodafone-organisatie biedt ook haar medewerkers een bredere carrière-ontwikkeling met internationale managementmogelijkheden en trainingen, maar ook de mogelijkheid om deel te nemen in internationale werkgroepen om vorm te geven aan de toekomst van Vodafone en om praktijkervaring te delen met andere internationale collega.s.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone in Nederland
Vodafone is in Nederland het één na grootste mobiele telecommunicatiebedrijf en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. Vodafone heeft wereldwijd 96 miljoen klanten in 28 landen. Sinds 15 juni 1999 is Vodafone Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie