Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rijswijkers op Nationale Feestavond Koninklijk Huwelijk

Datum nieuwsfeit: 21-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rijswijk

ers- en Nieuwsberichten...
Rijswijkers welkom op Nationale Feestavond Koninklijk Huwelijk

Rijswijk, 21 december 2001

Het koninklijk huwelijk van Prins Willem-Alexander en Maxima Zorreguieta vindt plaats op 2 februari 2002. Aan de vooravond daarvan wordt door het Nationaal Oranje Comité op vrijdagavond 1 februari een nationaal huwelijksfeest aangeboden in de Amsterdam Arena, met onder anderen medewerking van Marco Borsato.

Voor het feest, dat ook door het aanstaande bruidspaar wordt bezocht, heeft de gemeente Rijswijk 125 kaarten toegewezen gekregen.

Het koninklijk paar heeft verzocht deze kaarten toe te kennen aan een doorsnede van de Nederlandse bevolking. Gedacht wordt daarbij aan:
* personen die actief een positieve bijdrage leveren aan de lokale samenleving, met name vrijwilligers werkzaam in de zorg, het onderwijs, cultuur, sport, jeugd en welzijn;
* personen die de lokale bevolkingssamenstelling in brede zin weerspiegelen, met een accent op jongeren en bijvoorbeeld afkomstig uit het midden- en kleinbedrijf, zoals kleine zelfstandigen en marktkooplieden;

* personen die een actieve bijdrage leveren aan koninklijke festiviteiten, zoals Oranjefeesten, Koninginnedag, etc.

De gemeente nodigt via een coupon, die in lokale huis-aan-huisbladen wordt gepubliceerd, inwoners uit om zichzelf of anderen voor 4 januari 2002 aan te melden voor deelname aan het huwelijksfeest (maximaal 2 kaarten per persoon).

Uit de aanmeldingen (uitsluitend via de coupon) zal door loting een selectie worden gemaakt van Rijswijkers die op 1 februari het feest mogen bijwonen. Zij krijgen daarover tijdig bericht.

Meer informatie is te vinden op de speciale website: www.nationaalhuwelijksfeest.nlAfdeling Bestuursondersteuning en Communicatie. © 2001 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie