Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deceuninck wil toetreden tot het Euronext NextPrime segment

Datum nieuwsfeit: 21-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Euronext Brussels
Zoek soortgelijke berichten

Euronext Brussels

Persberichten - 24/12/2001
Deceuninck stelt zich kandidaat om toe te treden tot het Euronext NextPrime segment

Hooglede-Gits, 21 december 2001. Deceuninck, wereldwijd producent van kunststofraamsystemen en bouwprofielen, zal normaalgezien op 2 januari 2002 toetreden tot het Euronext NextPrime segment.

Het Segmentatie Comité dat beslist welke bedrijven worden opgenomen in het NextPrime segment zal op korte termijn vergaderen, zodat Deceuninck normaalgezien vanaf 2 januari deel zal kunnen uitmaken van het NextPrime segment. Door toe te treden tot het Euronext NextPrime segment wenst Deceuninck zijn bekendheid bij de beleggers te vergroten.

Het NextPrime segment omvat bedrijven uit traditionele sectoren (naast de bedrijven uit de nieuwe technologie sectoren die omvat worden in het NextEconomy segment). Al deze bedrijven zullen specifieke regels inzake financiële communicatie naleven, waaronder het gebruik van het Engels voor publicaties, het houden van minstens twee analistenvergaderingen per jaar, het verspreiden van financiële informatie via de website van het bedrijf, de publicatie van kwartaalverslagen, het gebruik van internationale boekhoudkundige normen (IAS) of de afstemming van informatie op deze standaarden.

Deceuninck is een geïntegreerde groep van wereldformaat, gespecialiseerd in compoundering, ontwerp, ontwikkeling en extrusie van kunststofsystemen en profielen voor de bouwindustrie en de recyclage daarvan. Het bedrijf is actief in 32 landen, beschikt over 20 filialen (productie en/of verkoop) en telt wereldwijd 1.686 medewerkers, waarvan ongeveer 540 in Hooglede-Gits. Deceuninck is nummer drie in zijn sector wereldwijd en voorziet een geconsolideerde omzet van ca. 355 miljoen euro voor 2001.

Bron: Deceuninck
Provider: Euronext Brussels

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie