Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ambitieus investeringsprogramma in dealerorganisatie Beers

Datum nieuwsfeit: 21-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Beers Bedrijfsauto
Zoek soortgelijke berichten

Beers Bedrijfsauto

Ambitieus investeringsprogramma in dealerorganisatie van Beers
---

21/12/2001
Met de opening van een nieuwbouwwerkplaats op het industrieterrein Bijsterhuizen in Nijmegen in februari 2002 neemt Beers haar 39ste vestiging binnen de landelijke verkoop- en service-organisatie in gebruik. Verder vinden er thans nieuwbouwactiviteiten plaats in Waddinxveen en Zwolle, die naar verwachting in de loop van 2002 zullen worden afgerond. Tenslotte is onlangs een bouwkavel van ca. 10.850 m² in Goes aangekocht ter vervanging van het servicesteunpunt aldaar. Deze vestiging zal naar verwachting in mei a.s. de poorten openen. Middels een ambitieus investeringsprogramma, waarmee in 2001 een bedrag van f 28 miljoen en voor 2002 EUR 14 miljoen gemoeid is, wil Beers de bestaande faciliteiten in de werkplaatsen verder optimaliseren en uitbreiden om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar het One Stop Shopping concept in de werkplaatsen. Daarnaast is het streven van Beers erop gericht om de continuïteit van de bestaande service-lokaties te waarborgen en daar waar nodig in eigen beheer uit te breiden.

Nieuwbouwprogramma in 2002
Met de ingebruikname van de nieuwe zichtlocatie in Nijmegen neemt Beers de activiteiten over van het servicesteunpunt Diesel Service Nijmegen; per 1 januari a.s. nog vanuit het huidige pand, maar in februari vanuit de nieuwe eigen vestiging. De nieuwe vestiging in Nijmegen beslaat , net als het nieuwe pand in Waddinxveen, een oppervlakte van ca. 8.000 m² en beschikt over 6 doorrijpoorten en 3 smeerputten, waaronder 1 APK-straat.
De nieuwe vestigingen in Waddinxveen en Zwolle dienen ter vervanging van huidige vestigingen in resp. Gouda en Zwolle, die op de langere termijn niet meer aan de gestelde eisen zullen kunnen voldoen. Ook deze beide nieuwe vestigingen worden resp. langs de A12 en de A28 op een goede zichtlocatie gebouwd. In Goes zal naar verwachting in mei a.s. de 40ste vestiging van Beers de poorten openen. Vanuit dit pand zullen de activiteiten van het servicesteunpunt de Jager Bedrijfswagens worden overgenomen.

Moderniseringsprogramma
Naast deze omvangrijke nieuwbouwprojecten vinden er, als een continuproces, ook voortdurend verbouwingen en uitbreidingen van bestaande panden en faciliteiten plaats. Zo vinden er in Joure, Venlo, Uithoorn, Veghel, Gaanderen, Zwijndrecht en Utrecht werkzaamheden plaats die uiteenlopen van het aanpassen van de receptie via het uitbreiden van chauffeursruimtes tot het uitbreiden met diverse poorten waaronder een APK-straat.

Het ambitieuze investeringsprogramma in de Nederlandse dealerorganisatie onderstreept nog eens de filosofie van Beers, die in belangrijke mate gebaseerd is op de concentratie op onze dealeractiviteiten, waarmee Beers Bedrijfsauto b.v. een volstrekt unieke positie heeft opgebouwd op de Nederlandse markt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie