Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KNSB en Unox lanceren www.Natuurijsschaatsen.nl

Datum nieuwsfeit: 21-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNSB

KNSB en Unox lanceren www.Natuurijsschaatsen.nl
Hoogland, 21 december 2001

Op de eerste dag van de winter, 21 december, lanceren de KNSB en UNOX www.Natuurijsschaatsen.nl. Deze speciale site moet dè plaats worden waar de schaatsliefhebber alle informatie kan vinden als Koning Winter losbarst. Enerzijds is de site voor de KNSB een manier om een deelgebied van hun werkveld, namelijk de schaatstoertochten, nog beter in de belangstelling te zetten. Anderzijds laat UNOX met deze site haar verbondenheid met het natuurijsschaatsen zien.

Actualiteit
www.Natuurijsschaatsen.nl voorziet in een behoefte op internet dankzij zijn hoge actualiteitswaarde. Zodra bekend is dat er tochten gereden gaan worden, kan de bezoeker dat op de homepage vinden. Bovendien treft de schaatsliefhebber via een handig zoeksysteem welke afstanden er gereden kunnen worden en waar de startplaatsen zijn.

Ook aan de voorbereiding is gedacht. Wat zijn de beste schaatsen? Wat is de beste kleding? Hoe bereid je je voor? Waar let je op als je het ijs op gaat? Hoe staat het met de veiligheid op het ijs. Kortom, aan alles is gedacht. www.Natuurijsschaatsen.nl is dè ideale vraagbaak voor de schaatsliefhebber die straks goed voorbereid een schaatstoertocht gaat rijden. Het wachten is nu alleen nog op matige tot strenge vorst.

www.Natuurijsschaatsen.nl is behalve via genoemde link ook rechtstreeks aan te klikken op de sites van de KNSB en UNOX: www.KNSB.nl en www.Unox.nl

Einde persbericht

Voor meer informatie:
KNSB: afdeling Toerschaatsen: 033-4892000
UNOX: Manon Schraa-Event, Manager Unilever Bestfoods: 010-4394454.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie