Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Joden en Moslims wisselen feestwensen uit

Datum nieuwsfeit: 21-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdamse Moskeegemeenschap en Joods kerkgenootschap wisselen feestwensen uit Milli Görüs Nederland en het Nederlands-Israëlitisch Kerkgenootschap hebben elkaar op 16 en 18 december de beste wensen gewenst. De Turkse moskeeorganisatie uit het Amsterdamse stadsdeel De Baarsjes wenste het Joodse kerkgenootschap een gezegend Chanoeka-feest . Namens het NIK brachten daarop voorzitter Henri Markens, secretaris Ruben Vis en rabbijn Raphael Evers bij het beëindigen van de Ramadan een groet uit en wensten de organisatie die de AyaSofiamoskee in Amsterdam-West beheert een aangename viering van het Suikerfeest. Zij spraken voorts de hoop uit dat de Ramadan-maand inzicht en sterkte ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie