Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Borland ondersteunt open standaarden op mobiele platformen

Datum nieuwsfeit: 21-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Beste redactie,

Borland, BEA Systems, IBM, Oracle, Sun en HP gaan met de mobiele communicatie industrie samenwerken om de vaste internet infrastructuur van mobiele uitbreidingen te voorzien. Hierbij zal worden voortgeborduurd op de bestaande, op standaarden gebaseerde, mobiele architectuur die de acceptatie van mobiele software en diensten zal bevorderen.

Het initiatief zal ontwikkelaars de tools leveren die nodig zijn om hun applicaties draadloos te kunnen laten functioneren en de wereldwijde groei van mobiele diensten aansturen.

Ontwikkelaars zullen in staat zijn voor zowel internet als mobiele klanten hetzelfde onderliggende applicatie-ontwerp te gebruiken en te handhaven in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie